Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν θα πάω στον αποχαιρετισμό της Μαίρης Χρονοπούλου, δεν ήμουν τόσο κοντά της»

Θδοωρής Αθερίδης

"Εννοείται ότι θα ήθελα και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο εγγόνι. 8 δισεκατομμύρια είναι στον κόσμο, η δική μας οικογένεια θα πειράξει;", δηλώνει με χιούμορ ο γνωστός ηθοποιός.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» στο θέατρο Μικρό Παλλάς, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το δεύτερο εγγόνι του, καθώς και για το αποχαιρετιστήριο πάρτι που θα τελεστεί σήμερα για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Ο μεγάλος αγαπάει τον μικρό, τον ταΐζει. Ήπια το πήρε, δεν το πήρε άσχημα. Εννοείται ότι θα ήθελα και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο εγγόνι. 8 δισεκατομμύρια είναι στον κόσμο, η δική μας οικογένεια θα πειράξει;», δηλώνει χαριτολογώντας ο Θοδωρής Αθερίδης.

Σε ερώτηση για την αποχαιρετιστήρια τελετή για τη Μαίρη Χρονοπούλου και το ενδεχόμενο να παραβρεθεί εκεί, ο ηθοποιός απαντά: «Αυτές είναι στιγμές που καλό είναι να τελούνται σε έναν στενό κύκλο. Όχι, δεν θα πάω, γιατί δεν αισθάνομαι τόσο του περιβάλλοντός της για να βρεθώ εκεί».