Θηρίο: «Βαριέμαι το politically correct, μακάρι να ζούσε ο Τζίμης Πανούσης να μας πει τη γνώμη του»

Θηρίο

«Δεν πιστεύω ότι αν με πει κάποιος χοντρό είναι ρατσιστικό, οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα χοντρό», είπε το Θηρίο.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Νάσια Μανέντη έδωσε ο Κωνσταντίνος Δρακούλας. Το Θηρίο, όπως τον ξέρουμε οι περισσότεροι, μίλησε για την απώλεια των κιλών του, την αποχή από τη μουσική, αλλά και το politically correct.

«Ήμουν 240 κιλά και έκανα πριν από 17 χρόνια γαστρικό μανίκι και όλα αυτά τα χρόνια φοβόμουν να ξαναμπώ σε νοσοκομείο. Το να χωράς στην καρέκλα είναι από μόνο του χαρά, φόραγα ένα άσπρο ρούχο και φαινόταν το παραπανίσιο δέρμα. Ένιωσα ότι ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά, όταν έκανα το γάμο μου και όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Επικοινωνώ όλο αυτό που πέρασα γιατί βλέπω πως υπάρχει κόσμος που θέλει βοήθεια», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρακούλας.

Ο Κωνσταντίνος Δρακούλας ανέφερε επίσης: «Δεν πιστεύω ότι αν με πει κάποιος χοντρό είναι ρατσιστικό, οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα χοντρό. Βαριέμαι το politically correct, μακάρι να ζούσε ο Τζίμης Πανούσης να μας πει τη γνώμη του. Μου λείπει η σκηνή. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου παράτησα τη μουσική, αλλά ήδη είχε φθίνουσα πορεία».