So you think you can dance: Όλα όσα θα δούμε στο 5o live!

So you think you can dance

Ο ρόλος του κοινού πιο καθοριστικός από ποτέ – Ψηφίζει μεμονωμένα τον αγαπημένο του χορευτή και όχι το ζευγάρι.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21.00 παρακολουθούμε το 5ο live του So you think you can dance με πολλές εκπλήξεις – 2 μοναδικές χορογραφίες των Κωνσταντίνου Ρήγου και Πάνου Μεταξόπουλου

Το  live της προηγούμενης εβδομάδας μας επιφύλασσε μία από τις πιο δυνατές και συγκινητικές στιγμές, αναδεικνύοντας τους 10 καλύτερους χορευτές του “So You Think You Can Dance”, ανοίγοντας το δρόμο για το Μεγάλο Τελικό, καθώς απομένουν 4 ακόμη live.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, όπως πάντα στις 21.00, έρχεται το 5ο live, με τη διαγωνιστική διαδικασία να διαφοροποιείται μέχρι και τον Τελικό. Θα παρακολουθήσουμε, τους top 10 χορευτές του show να διαγωνίζονται solo και όχι σε ζευγάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρόλος του κοινού είναι πιο καθοριστικός από ποτέ, καθώς οι τηλεθεατές καλούνται να ψηφίζουν πλέον ατομικά τον αγαπημένο τους χορευτή για να συνεχίσει και στο επόμενο live.

Η διαδικασία αποχώρησης επίσης διαφοροποιείται. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του κοινού, θα ανακοινωθούν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση χορευτές. Ο διαγωνιζόμενος με το χαμηλότερο ποσοστό αποχωρεί από το show. Από τους υπόλοιπους 3, η κριτική επιτροπή θα «σώσει» τον 1. Οι 2 χορευτές που απομένουν θα διαγωνιστούν στο “Dance 4 their lives”, με τους κριτές να «σώζουν» τον 1. Επομένως, στο επόμενο live, θα περάσουν οι 8 από τους 10 χορευτές.

Ας δούμε όμως τους 10 καλύτερους χορευτές του So You Think You Can Dance και τι θα χορέψουν στο 5ο live:

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου θα διαγωνιστεί σε σύγχρονη χορογραφία με το “Toxic” του Yaël Naïm

Η Δέσποινα Λαγουδάκη θα χορέψει σύγχρονο με το “Two men in love” των “The Irrepressibles”

O Έντγκαρ Αβετικιάν θα διαγωνιστεί σε σύγχρονο με το “Billie jean” του Chris Cornell

Ο Παρασκευάς Θεοδοσίου θα χορέψει σύγχρονο με το “Hallelujah” του Jeff Buckley

Ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ θα διαγωνιστεί στο hip hop με το “Sexy Back” του Justin Timberlake

Η Εύα Σωμαρακάκη θα χορέψει hip hop με το “Not Myself Tonight” της Christina Aguilera

Ο Ιάσονας Μανδηλάς σε musical theatre χορογραφία με το “Sing Sing Sing” των Valarie Pettiford part 1

Ο Αλέξανδρος Πονομάροφ σε robotics χορογραφία θα διαγωνιστεί με το “The Armazing” των Robot Boys

Η Νεφέλη Θεοδότου θα διαγωνιστεί σε experimental funk jazz με το “Isaak” της Madonna

H Αρετή Νότη θα χορέψει κλασικό μπαλέτο με το “Swan Lake” του Pyotr Ilyich Tchaikovsky

Ο χορός όμως δε σταματάει εδώ! Με την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής φάσης, θα παρακολουθήσουμε τα 5 αγόρια σε μία ομαδική χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου και τα 5 κορίτσια αντίστοιχα σε ομαδική χορογραφία του Πάνου Μεταξόπουλου.

Οι 10 κορυφαίοι χορευτές του κορυφαίου χορευτικού show είναι εδώ! Τα live συνεχίζονται με solo χορογραφίες, πολλές εκπλήξεις και μας υπόσχονται ακόμη πιο έντονες στιγμές με πολύ χορό!

Το 5ο live του “So You Think You Can Dance” έρχεται αυτή την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στις 21.00, όπως πάντα στον ΑΝΤ1! Μείνετε συντονισμένοι και ψηφίζετε για τον αγαπημένο σας χορευτή!