Θετικοί στον κορονοϊό Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος – Σε καραντίνα για 15 μέρες το J2US

Κατερίνα Ζαρίφη

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης στο “Ευτυχείτε”.

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, όπου ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το J2US να μην βγει ούτε το επόμενο Σάββατο.

«Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.

Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.