«Θεωρώ ότι οι Διάσημοι τον Ντάνο τον ζήλευαν και…»

Αγγελόπουλος

«Τον Αγγελόπουλο τον ήξερα από τη Σκιάθο, αλλά...»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για την γνωριμία που είχε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο πριν από το παιχνίδι του Survivor, λέγοντας πως είχαν γνωριστεί στην Σκιάθο: «Τον Αγγελόπουλο τον ήξερα από τη Σκιάθο, αλλά ένα «γεια» λέγαμε, δεν ήταν ότι γνωριζόμασταν και πολύ καλά. Σίγουρα και ο Γιώργος ένιωσε άνετα μαζί μου όταν ήρθε στην ομάδα, γιατί χάρηκε που τον θυμόμουν και τον βοήθησε αυτό στην αρχή γιατί δεν ήξερε κανέναν άλλο, αλλά νομίζω στην πορεία ταίριαζαν οι χαρακτήρες μας, γιατί και με άλλα παιδιά γνωριζόμουν από πριν και δεν είχα πολύ καλές σχέσεις».

Οι δυο τους έκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι, μαζί και με τον Γιώργο Χρανιώτη, ενώ στο Πανόραμα, ανέφερε πως οι Διάσημοι, ενοχλούνταν που έκαναν παρέα γιατί «ζήλευαν» τον Ντάνο:

[dfp_ads id=236982]

«Θεωρώ ότι τον Ντάνο τον ζήλευαν και τους ενοχλούσε που κάναμε παρέα. Δώδεκα άνθρωποι δεν κοιμούνται όλοι την ίδια ώρα. Εγώ ας πούμε σαν άνθρωπος δεν κοιμάμαι νωρίς. Από τη στιγμή που τα περισσότερα παιδιά και από την κούραση κοιμόντουσαν στις 8.30 το βράδυ κι εγώ κοιμόμουν 11, εκ των πραγμάτων θα έκανα παρέα με κάποιον που δεν κοιμάται πολύ νωρίς. Δηλαδή, το ότι «έδεσα» με τα συγκεκριμένα παιδιά, ήταν λίγο και τα ωράρια μας έτσι. Ας πούμε ο Ντάνος αν κοιμόταν από τις 8.30 δεν θα κάναμε όλα αυτά τα ατελείωτα βράδια και τις ατελείωτες κουβέντες που μας έφεραν κοντά. Ίσως η δυσκολία, η πείνα, η απομόνωση μας έκαναν να θέλουμε να κουβεντιάσουμε το βράδυ για να ηρεμήσουμε πριν κοιμηθούμε» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!