Θεοφανία Παπαθωμά: «Στις Άγριες Μέλισσες ο σκηνοθέτης έφυγε όταν μας έπιασε νευρικό γέλιο»

Θεοφανία Παπαθωμά

Επική αποκάλυψη από τη Θεοφανία Παπαθωμά για γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες!

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη. Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απαιτητική σκηνή της αναγνώρισης ενώ αποκάλυψε και το χιουμοριστικό περιστατικό που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, η Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν άλλη μία πολύ ωραία χρονιά στις Άγριες Μέλισσες! Για μένα ήταν πάρα πολύ ωραία. Είχαμε όλες αυτές τις ωραίες σκηνές με τον Μιλτιάδη, το τραγικό τέλος που πραγματικά πήρα πολλά συγχαρητήρια και χαίρομαι για αυτό».

«Πάντα σκηνές, όπως αυτή της αναγνώρισης, είναι δύσκολες γιατί είναι πολύ φορτισμένες από συναίσθημα αλλά δυο φορές κάναμε τη λήψη και το είχαμε» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του STAR. «Η πιο αστεία στιγμή σε γύρισμα είναι όταν σε πιάνουν νευρικά γέλια και δεν μπορείς να συνεχίσεις. Έχει συμβεί αυτό στο καφενείο… Είχαμε κολλήσει με τον Γιώργο Ηλιόπουλο και γελούσαμε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε».

«Νευρίασε ο σκηνοθέτης και έφυγε…» πρόδωσε, στη συνέχεια, λιτά η Θεοφανία Παπαθωμά.