Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ένας πολύ τρυφερός και δοτικός άνθρωπος»

Πασχάλης Τσαρούχας

«Λατρεύω τους ρόλους εποχής, θα ήθελα να ζω στην εποχή της αναγέννησης», λέει η Θεοφανία Παπαθωμά.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Πασχάλη Τσαρούχα.

«Είμαι αυστηρή όσον αφορά στις αρχές και τις αξίες. Τα παιδιά μου μού βγάζουν το παιδί μέσα μου. Ο γιος μου είναι στην εφηβεία και πρέπει να πηγαίνεις με τα νερά του. Ο Πασχάλης είναι ένας πολύ τρυφερός και δοτικός άνθρωπος. Είναι πολύ καλός μπαμπάς. Ο Γρηγόρης είναι τρελαμένος με τις κόρες του», είπε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ μεγάλωσα στις Σέρρες και παίζαμε όλη μέρα στις αλάνες. Φροντίζω να ξεκλέβω χρόνο για τον εαυτό μου γιατί αλλιώς δεν βγαίνει. Λατρεύω τους ρόλους εποχής, θα ήθελα να ζω στην εποχή της αναγέννησης. Έχω απορρίψει πολλές δουλειές, κυρίως στην τηλεόραση».

«Μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο αγοράζουμε καινούργια στολίδια για το δέντρο. Θυμάμαι το χιόνι, τη σόμπα της γιαγιάς και τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα φαγητά που πλέον δεν τρώω γιατί είμαι χορτοφάγος», είπε κλείνοντας η Θεοφανία Παπαθωμά.