Θεοφανία Παπαθωμά – Γιώργος Παπαδημητράκης η πρώτη αποχώρηση του J2US

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 2o live του show!

Δύο ζευγάρια είχαν απομείνει στο τέλος για την κρίσιμη απόφαση… ήταν η Ράνια Κωστάκη με τον Γιώργο Γιαννιά και ο η Θεοφανία Παπαθωμά με τον Γιώργο Παπαδημητράκη, οι οποίοι τραγουδώντας το Cheek to Cheek δεν κατόρθωσαν να κερδίσουν ούτε την κριτική επιτροπή που τους έδωσε 15 βαθμούς αλλά ούτε και το κοινό που έδειξε την προτίμησή του σε άλλους διαγωνιζόμενους.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε την αποχώρηση της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γιώργου Παπαδημητράκη εν μέσω πολλών τεχνικών προβλημάτων λίγο μετά τις 00:30 το βράδυ. 

 
Δείτε όλες τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων και διαβάστε για όσα έγιναν κατα τη διάρκεια του 2ου live του J2US

00:31 Ξεκινά η ανακοίνωση των ζευγαριών που παραμένουν σε τυχαία σειρά. 

00:23 Οι γραμμές κλείνουν και μένει να δούμε πως ψήφισε το κοινό…

00:18
Η βαθμολογία των παικτών βάση των ψήφων της κριτικής επιτροπής διαμορφώνεται ως εξής:

00:10 Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Ελισάβετ Σπανού είναι το τελευταίο ζευγάρι που διαγωνίζεται με το τραγούδι των Beattles «Come Together» και συγκεντρώνουν 20 βαθμούς από τους κριτές.

//www.youtube.com/embed/1R5cjzzg_sU 


23:58
Ο Μίνως Θεοχάρης μοιάζει να μην έχει αρκετό χώρο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σύμφωνα με τον Δημήτρη Αρβανίτη…Μαζί με την Courtney Parker τραγούδησαν το «Where have you been» συγκεντρώνοντας ωστόσο υψηλή βαθμολογία αφού και οι τρεις κριτές τους βαθμολογούν με 7.

//www.youtube.com/embed/RbUD4OlHKzg 

23:36 Τα προβλήματα με τον ήχο συνεχίζονται και οι τηλεθεατές πρέπει να διαβάσουν τα χείλια της Ζέτας Μακρυπούλια για να καταλάβουν ποιον προλογίζει… και η γκαντεμιά δε σταματάει εδώ, αλλά συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του Γιώργου Παράσχου και της Κατερίνας Στανίση στο τραγούδι «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις»… 
//www.youtube.com/embed/g5ejqhakkrc

23:28
Η Θεοφανία Παπαθωμά τραγουδά Cheek to Cheek με τον Γιώργο Παπαδημητράκη και παίρνουν μόλις 15 βαθμούς!

//www.youtube.com/embed/8aamjtBNLa8 

23:08 Στη σκηνή του Just ο Μάρκος η Στέλλα, η Λίζα και η Κορνίζα, ανατρέπουν τη μέχρι τώρα «σφιχτή» βαθμολόγηση αφού αποσπούν 7 βαθμούς από τον Γιώργο Θεοφάνους, φτάνοντας και αυτοί τους 20 συνολικά.


//www.youtube.com/embed/YiOF8ouBnfs 

22:57 
Ιβάν Σβιτάιλο και Έλενα Τσαγκρινού δέχονται πολύ καλά σχόλια από τους κριτές για την ερμηνεία τους στο τραγούδι «Bang Bang» αλλά και για το πόσο έχουν ταιριάξει επί σκηνής… συγκεντρώνοντας στο τέλος 20 βαθμούς.


//www.youtube.com/embed/AAwGsfYTjpc 

22:48
Oops! She did it again η Ράνια Θρασκιά με τον Νικόλαο Καραγκιαούρη, αφού συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής…13 με το διασκευασμένο τραγούδι της Britney Spears.


//www.youtube.com/embed/N6kc5DRHRPM 

22:29  
Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη τραγουδούν Μιχάλη Ρακιντζή και το τραγούδι «Δικός σου για πάντα» και δέχονται έντονη κριτική από τον Γιώργο Θεοφάνους καθώς ο τόνος του τραγουδιού είχε σαν αποτέλεσμανα ακούγεται σα να φωνάζουν… Η βαθμολογία των κριτών είναι και πάλι 16. Πολλοί φαίνεται πως θα ισοβαθμίσουν απόψε…


//www.youtube.com/embed/2yVUxlIzJWc 

22:17
Η Τέτα Καμπουρέλη με τη συνοδεία του Χάρη Βαρθακούρη τραγουδά «Αγάπα με» και κερδίζει έναν βαθμό περισσότερο από το πρώτο live αν και τα σχόλια των κριτών για την υπέροχη εμφάνιση της υπερισχύουν αυτών για τη φωνή της.
//www.youtube.com/embed/Fra54N5EHjU


22:00
«Ό,τι αρχίζει ωραίο…» μας είπαν η Ράνια Κωστάκη με τον Γιώργο Γιαννιά και δεν είχαν και άδικο καθώς οι δύο τους βγήκαν με κέφι στη σκηνή αλλά στη συνέχεια τα σχόλια που δέχτηκαν από τους κριτές δεν ήταν και τα καλύτερα. Όπως φαίνεται η νοσηλεία της ραδιοφωνικής παραγωγού της κόστισε μερικές σημαντικές πρόβες… και τελικά το ζευγάρι συγκέντρωσε 16 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/FVvmkG_ksiM


21:50
Η Χριστίνα Πολίτη και ο Στέλιος Διονυσίου παίρνουν τα μικρόφωνα για να μας τραγουδήσουν «Τι να μας κάνει η νύχτα» και διχάζουν την κριτική επιτροπή που τελικά τους βαθμολογεί αυστηρότερα από το πρώτο Live, δίνοντάς τους συνολικά 16 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/fcYIB96BZd8 


21:37
Το πρώτο ζευγάρι της σκηνής του J2US ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος που τραγούδησαν Ain't no sunshine και συγκέντρωσαν 21 βαθμούς από τους κριτές.

//www.youtube.com/embed/PuzMjg9ePgo

21:24
Το πρώτο διαγωνιστικό live – δεύτερο live κατά σειρά – του J2US ξεκινά και απόψε το κοινό ψηφίζει τα ζευγάρια που προτιμά. Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται τους τηλεθεατές αρκετά πιο φωτεινή από την πρώτη της εμφάνιση με ένα κοραλί φόρεμα και τα μαλλιά πιασμένα πάνω. Λίγο μετά την παρουσίαση των κριτών στα backstage όπου περίμενε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαμε όμως ένα τεχνικό πρόβλημα…

Επιμέλεια: Λία Παππά

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το J2US