Θεοφανία Παπαθωμά: Η αποκάλυψη για την αμήχανη συνάντηση Τσαρούχα – Πετράκου!

Όλα όσα είπε για τον χωρισμό της με τον γνωστό ηθοποιό!

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μίλησε για τον χωρισμός της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό όπου ο γνωστός ηθοποιός συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, είπε μεταξύ άλλων: «Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσω. Ποτέ δεν θα πω, όμως, ότι ήταν καλό που χωρίσαμε γιατί βλέπω τη θλίψη στα μάτια του Αχιλλέα. Τα κάναμε σκ…τα. Οι σχέσεις διαλύονται επειδή όλοι έχουμε πολύ μεγάλο εγωισμό. Ο έρωτας φεύγει, πόσο καιρό θα μείνει; Το θέμα είναι ο έρωτας να εξελιχθεί σε αγάπη. Η αγάπη είναι το ζητούμενο. Δεν κρατάω καμία κακία, δεν έχω μίσος, τον αγαπώ τον Πασχάλη και θέλω να έχουμε μια όμορφη σχέση για το παιδί μας. Αυτό το καταλαβαίνει και ο Πασχάλης, αλλά και ο Γρηγόρης. Είναι δύο ωραίοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι».

Για την αμήχανη συνάντηση μεταξύ Πασχάλη Τσαρούχα και Γρηγόρη Πετράκου: «Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν στην μετακόμιση. Ήρθε ο Γρηγόρης να πάρει τα πράγματά μου από το σπίτι. Έκαναν και οι δύο ότι ήταν πάρα πολύ άνετοι. Δεν ήταν, αλλά έκαναν ότι ήταν. Πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν υπάρχει, όμως, αντιπάθεια μεταξύ τους».