Θεοφανία Παπαθωμά: Απέφυγε να σχολιάσει το Maestro – «Ας μιλήσουμε για άλλα πράγματα»

Θεοφανία Παπαθωμά

"Ας μη μιλήσουμε για αυτό, ας μιλήσουμε για άλλα πράγματα. Αγάπη στην καρδιά" ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», στην οποία πρωταγωνιστεί, δίνοντας μάλιστα ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η ηθοποιός απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε, όταν ρωτήθηκε για τη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Η Πολυξένη είναι μία γυναίκα κανονική, δηλαδή αν ψάξεις εδώ τριγύρω θα βρεις πολλές τέτοιες» ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά για τον ρόλο της στη σειρά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη συνέχεια την Πολυξένη να γίνεται ζευγάρι με τον Θέμη. Όσον αφορά το χαστούκι που της έδωσε ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η ηθοποιός σχολίασε: «Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες».

Όταν ζητήθηκε η άποψή της για το Maestro και τις σκληρές σκηνές ενδοοικογενειακής βίας που προβλήθηκαν, η Θεοφανία Παπαθωμά απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση. «Δεν έχω χρόνο, δεν το παρακολούθησα. Ας μη μιλήσουμε για αυτό, ας μιλήσουμε για άλλα πράγματα. Αγάπη στην καρδιά» αρκέστηκε να πει η ίδια.