Θεοδώρα Σιάρκου για Φιλιππίδη: «Δεν θα πήγαινα στη φυλακή να τον δω, δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση»

Θεοδώρα Σιάρκου

«Είχα ακούσει πως μπορεί να ήταν επιθετικός και να πετούσε ένα τασάκι ή να κοπανούσε μια καρέκλα», λέει η Θεοδώρα Σιάρκου.

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Θεοδώρα Σιάρκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχα υπέροχους γονείς και πέρασα δύσκολα όταν τους έχασα. Τελείωσα με την τηλεόραση το 2007, ξεκίνησα να δημιουργώ την οικογένειά μου και δεν το κυνηγούσα. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω, μάζεψα τα κουράγια μου και χτύπησα τις πόρτες των εταιρειών παραγωγής. Και πολύ σύντομα ήρθε η πρόταση για τον “Πλάτανο”», είπε αρχικά η Θεοδώρα Σιάρκου.

Η Θεοδώρα Σιάρκου είπε στη συνέχεια: «Ήταν υποχρέωση του ΣΕΗ μετά από αυτές τις καταγγελίες να διαγράψει Φιλιππίδη, Κιμούλη και Χαϊκάλη. Το γύρισμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν παιδική χαρά, ήταν συνεπής, διαβασμένος και υποστηρικτικός. Είχα ακούσει πράγματα πιο πριν, αλλά όχι για βιασμούς.

Είχα ακούσει πως μπορεί να ήταν επιθετικός και να πετούσε ένα τασάκι ή να κοπανούσε μια καρέκλα. Όταν μου ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστώ μαζί του, είχα δεύτερες σκέψεις, ωστόσο, με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν θα πήγαινα στη φυλακή να τον δω γιατί δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Ο Πέτρος δεν θα ήθελε κανείς να πάει να τον δει στη φυλακή».

«Με δυσαρεστεί που το κίνημα metoo έχει μείνει μόνο στο χώρο του θεάτρου και μου φαίνεται λίγο ύποπτο», είπε κλείνοντας η Θεοδώρα Σιάρκου.