Θεοδώρα Ρασέλ: «Στενοχωριόμουν κι έκλαιγα, με έλεγαν Καρεμπέ»

Θεοδώρα Ρασέλ

Όσα ανέφερε η Θεοδώρα Ρασέλ σε συνέντευξή της στο Καλοκαίρι #not

Στην κάμερα του Καλοκαίρι #not μίλησε η Θεοδώρα Ρασέλ και αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το GNTM αλλά και το bullying που είχε δεχθεί στο σχολείο λόγω του χρώματός της.

«Το GNTM άλλαξε την ζωή μου και τώρα που γίνονται τα bootcamp νοστάλγησα εκείνες τις στιγμές. Θα ξαναπήγαινα, δεν το μετάνιωσα απλά μπορεί να μην έλεγα κάποιες ατάκες που είπα. Πάνω στα νεύρα μου χαρακτήρισα έναν συμπαίκτη μου κακιασμένη σκρόφα. Για εμένα θα είναι πλήγμα που θα λείπει η Βίκυ Καγιά με τις ατάκες της. Βέβαια κι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μια κούκλα, όσο έχω δει αλλά δεν ξέρω εγώ την αγαπώ την Βίκυ Καγιά. Μπορεί να είναι πολύ καλή αλλά Βίκυ δεν θα είναι.

Μίλησα με την Παρασκευή Κερασιώτη και της βγάζω το καπέλο και μπράβο της που δουλεύει ως σερβιτόρα στην Μύκονο. Μου είπε ότι το βίωσε πολύ δύσκολα γιατί πήγε να πιάσει δουλειά και ξαφνικά όλοι έγραφαν για αυτό. Μεγάλα ονόματα της showbiz κάθονται στο σπίτι τους και δεν έχουν να φάνε και ντρέπονται να κάνουν μια άλλη δουλειά» τόνισε η Θεοδώρα Ρασέλ.

«Εγώ όταν πήγαινα στο σχολείο βίωσα πολύ μεγάλο bullying λόγω του χρώματός μου. Καρεμπέ με ανέβαζαν, Καρεμπέ με κατέβαζαν. Στενοχωριόμουν πολύ κι έκλαιγα και η μαμά μου μού έλεγε ότι τα παιδιά στην ηλικία αυτήν και στην Ελλάδα συνηθίζουν να βλέπουν παιδάκια με άλλο χρώμα δέρματος. Οπότε είναι λίγο πρωτόγνωρο για αυτά κι είναι φυσιολογικό να κοροϊδεύουν. Με αυτόν τον τρόπο το ξεπέρασα. Ήταν η μαμά που μού έλεγε δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις για κανένα λόγο. Έτσι σκεφτόμουν την μαμά μου κι όσα μού έλεγε και δεν έκλαιγα» είπε η Θεοδώρα Ρασέλ.