Θέμος Αναστασιάδης: Το συγκινητικό “αντίο” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show!

Θέμος Αναστασιάδης

«Πιστεύω ότι ο Θέμος θα ήθελε να τον θυμόμαστε με ένα χαμόγελο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε σήμερα το The 2night Show κάπως διαφορετικά. Ο γνωστός παρουσιαστής και οι συντελεστές της εκπομπής ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης.

Έμαθαν on camera για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη! Έπαθε σοκ η ηθοποιός…

«Ξεκινάμε κάπως διαφορετικά σήμερα και δεν έχω και τη διάθεση να ξεκινήσω με χορό ή με τραγούδι. Χθες σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης. Δεν ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν κολλητοί, όπως πάρα πολλές φορές συναντηθήκαμε τηλεοπτικά ή είπαμε δυο, τρεις κουβέντες εκτός πλατό. Αυτές οι ώρες, οι μεταμεσονύκτιες του ΑΝΤ1, ήταν ώρες του Θέμου Αναστασιάδη, οπότε νιώθω και κάπως περίεργα. Αφού πάρα πολλά χρόνια αυτή η late night ζώνη φιλοξενούσε για μία μέρα, για δύο μέρες το αγαπημένο ΟΛΑ.

Το “αντίο” της Αγγελικής Νικολούλη και το μήνυμα στην Βασιλική Παναγιωτοπούλου…

Εμείς κάναμε κάτι πάρα πολύ μικρό, ένα μουσικό αφιέρωμα μετά τους τίτλους, πριν βέβαια έπαιξε μια ολόκληρη ώρα εδώ στον ΑΝΤ1 προς τιμήν του Θέμου ένα μικρό αφιέρωμα. Ίσως να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καλό ταξίδι και πιστεύω ότι ο Θέμος θα ήθελε να τον θυμόμαστε με ένα χαμόγελο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!