Θέμος Αναστασιάδης: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το θάνατο του

Θέμος Αναστασιάδης

Τιμώντας τη μνήμη του ο ΑΝΤ1 θα προβάλει στο πρόγραμμά του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής «Όλα.

Στα 61 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης νικημένος από τον καρκίνο. Η εκπομπή «ΌΛΑ» υπήρξε μία από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 υπήρξε για περισσότερο από 11 χρόνια το τηλεοπτικό του σπίτι, με τον Θέμο Αναστασιάδη να αποτελεί βασικό συντελεστή του προγράμματος. Με ανακοίνωση του ο ΑΝΤ1 αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη και τιμώντας τη μνήμη του θα προβάλει στο πρόγραμμα του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές του «ΌΛΑ».

«Με μεγάλη θλίψη ο ΑΝΤ1 αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη. Ο Θέμος υπήρξε περισσότερο από 11 χρόνια πολύτιμος συνεργάτης και βασικός συντελεστής του προγράμματος του ΑΝΤ1.
Πρωτοπόρος, δημιουργικός και ευφάνταστος με τις εκπομπές του δημιούργησε μια ολόκληρη σχολή στην ελληνική τηλεόραση. Υπήρξε επίσης πρωτοπόρος και στο χώρο του Τύπου. Βασικός συνεργάτης κορυφαίων εφημερίδων και εμπνευστής της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συνεργάτες του στο «Πρώτο Θέμα». Τιμώντας τη μνήμη του ο ΑΝΤ1 θα προβάλει στο πρόγραμμά του αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής «Όλα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!