Θέμος Αναστασιάδης – 5 χρόνια από τον θάνατό του: Όσα είπαν Λιάγκας και Περρής

Θέμος Αναστασιάδης

"Είναι για πολλούς ανθρώπους μια ιδιαίτερη μέρα, μιλάω για τους συνεργάτες του Όλα".

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από όταν έφυγε από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης. Στο Πρωινό, τόσο ο Βαγγέλης Περρής, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να πουν δυο λόγια…

«Επειδή σήμερα είναι 22 Ιανουαρίου και είναι για πολλούς ανθρώπους μια ιδιαίτερη μέρα, μιλάω για τους συνεργάτες του «Όλα». Είναι 5 χρόνια σήμερα που συμπληρώνονται από όταν «έφυγε» ο Θέμος και θα ήθελα να το πω γιατί και από αυτό το κανάλι έδωσε την τελευταία του παράσταση και αυτό το κανάλι στάθηκε δίπλα του τη στιγμή που έπρεπε», είπε συγκινημένος ο Βαγγέλης Περρής.

«Επειδή τον αγαπούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα και νομίζω ήταν αμοιβαία η σχέση μας και είχαμε μια; ιδιαίτερη σχέση που δεν υπάρχει λόγος να πούμε πώς δημιουργήθηκε. Ήταν πολύ ωραίος τύπος ο Θέμος και είναι καλό να μην τους ξεχνάμε τους ανθρώπους. Δημιούργησε μια εφημερίδα πολύ επιτυχημένη, έδωσε δουλειά σε πολλούς ανθρώπους. Ένας αντισυμβατικός τηλεοπτικός σταρ, που ποτέ δεν ένιωθε ο ίδιος σταρ, που έκανε από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές. Τυχεροί όσοι δουλέψατε μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.