Θέμις Μπαζάκα: «Με πήρε και με γύρισε ανάποδα περισσότερο κι από τις απώλειες της οικογένειάς μου»

Θέμις Μπαζάκα

"Όταν άρχισα να ησυχάζω και να αναμετριέμαι αληθινά κι ειλικρινά με αυτό που μου συνέβη, άρχισα να βρίσκω τα πράγματα και να τοποθετώ τη μνήμη τους μέσα μου εκεί που πρέπει" δήλωσε η Θέμις Μπαζάκα.

Η Θέμις Μπαζάκα κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στις δύο απώλειες που είχε το φετινό καλοκαίρι και τη συγκλόνισαν.

«Εγώ αυτό το καλοκαίρι έχασα την καλύτερή μου φίλη κι έναν καλό μου φίλο. Με πήρε και με γύρισε ανάποδα περισσότερο κι από τις απώλειες της οικογένειάς μου. Η φίλη μου ήταν οικογένειά μου που εγώ τη διάλεξα. Για ενάμιση μήνα δεν ξέρω που ήμουν. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έχασα τον ύπνο μου και την ησυχία μου κι είχα μια συνεχή αγωνία. Πάλευα με το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Όταν άρχισα να ησυχάζω και να αναμετριέμαι αληθινά κι ειλικρινά με αυτό που μου συνέβη, άρχισα να βρίσκω τα πράγματα και να τοποθετώ τη μνήμη τους μέσα μου εκεί που πρέπει.

Δεν βάζω κανένα φραγμό. Αν δεν κλάψεις, αν δεν πενθήσεις τους ανθρώπους σου, πότε θα το κάνεις; (Όταν είχα χάσει τον αδερφό μου) πάγωσα. Ήταν κάπως αλλιώς. Όμως η ζωή είναι γεμάτη απώλειες και μας μεγαλώνουν με Χιονάτες, Σταχτοπούτες και παιδικά παραμυθάκια κι ότι ο κόσμος μας ανήκει και δεν μας προετοιμάζουν να είμαστε δυνατοί σε μια δυσκολία και μια απώλεια» δήλωσε η Θέμις Μπαζάκα.