Θέμης Γεωργαντάς: «Ζητάω συγγνώμη 100 φορές αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί»

Θέμης Γεωργαντάς

Έτσι απάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς στον σάλο που δημιουργήθηκε από ερώτηση του.

Σε μια δημόσια συγνώμη προχώρησε ο Θέμης Γεωργαντάς, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την άτυχη ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής στον Νίκο Μπάρτζη, όταν εκείνος βρέθηκε καλεσμένος στο εξομολογητήριο του After Dark.

Από την μια δόθηκαν τρία ονόματα – Ιωάννα Μαλέσκου, Ελένη Βουλγαράκη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου – και από την άλλη τρεις λέξεις – sex, marry, kill – ώστε ο πρώην παίκτης του Survivor να προχωρήσει στον δικό του σχεδιασμό. Η τελευταία, ωστόσο, λέξη ξεσήκωσε ενδεχομένως εύλογα θύελλα αντιδράσεων στα social media «την στιγμή που αυτή τη χρονιά έχουν σημειωθεί 16 γυναικοκτονίες στην Ελλάδα», όπως υπογράμμισε και η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Alpha.

«Είναι μία πάρα πολύ συνηθισμένη ερώτηση πολλά χρόνια πριν. Δηλαδή αν μπει κάποιος την wikipedia και το ψάξει, υπάρχει σαν φράση σε άπειρα πράγματα και εγώ το έχω βρει και σε παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θέμης Γεωργαντάς στον αέρα του μαγκαζίνο του Alpha. «Είναι μια καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε μια αντίστοιχα χιουμοριστική απάντηση. Δεν συμφωνώ με αυτό που είπες, αν άκουσα καλά, πως ήταν ατυχέστατη η απάντηση του Μπάρτζη. Ο άνθρωπος δεν φταίει σε κάτι την στιγμή που ρωτήθηκε από μένα».

«Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεση μου. Προς Θεού, αν κάποιοι άνθρωποι έχουν ενοχληθεί, ζητάω συγνώμη όχι μία αλλά 100 φορές. Εννοείται. Αλλά είναι ξεκάθαρα σε ένα χιουμοριστικό ύφος όλο το εξομολογητήριο και με το να έχω δει αυτή την ερώτηση αντίστοιχα άλλες πενήντα φορές στο εξωτερικό, δεν θεωρήσαμε και γω και οι συνεργάτες μου ότι θίγουμε κάποιος. Ο Χριστός και η Παναγία. Ούτε θέλουμε κάποιος άνθρωπος να πάθει κακό, αν είναι δυνατόν» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του OPEN.