Θέμης Γεωργαντάς: «Τρέχοντας θα κάνω το εμβόλιο κατά του κορονοϊού»

Θέμης Γεωργαντάς

"Έχω και μια μητέρα, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα" τόνισε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Με αφορμή την προβολή των MVA 2020, ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε ζωντανά το πρωί του Σαββάτου στο «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Στέλλα Γκαντώνα,. Μέσα σε όλα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο πρώτο θέμα της περιόδου, τον εμβολιασμό κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Γεωργαντάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τρέχοντας θα κάνω το εμβόλιο! Εννοείται! Δεν θέλω τώρα να μπω σε αυτή τη συζήτηση αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι μας. Εγώ έχω και μια μητέρα, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

«Στα φετινά MVA κάναμε και εμείς αυτό που έχει γίνει διεθνώς σε όλα τα μεγάλα events και τις μεγάλες απονομές. Χωρίς δηλαδή το κοινό δυστυχώς. Κάναμε μία υπερπαραγωγή και τεχνικά θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτι το οποίο έχει βιντεοσκοπηθεί με τις κάμερες Alexa. Όσοι ασχολούνται, γνωρίζουν πως οι Alexa είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον χώρο του κινηματογράφου και της βιντεοσκόπησης» πρόδωσε, επίσης, ο παρουσιαστής για τα μουσικά βραβεία που θα προβληθούν απόψε μέσα από την συχνότητα του MEGA. «Δεν έχει γίνει καμία έκπτωση σε ότι αφορά την παραγωγή. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει το κοινό».

«Θα δούμε πάρα πολλά εντυπωσιακά acts και ωραίες συνεργασίες στη σκηνή» συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντάς.