Θέμης Αδαμαντίδης: «Τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωριόταν»

Θέμης Αδαμαντίδης

"Η δουλειά με βοηθάει κι η αγάπη του κόσμου να ξεπερνώ όλες αυτές τις στενάχωρες στιγμές και φάσεις της ζωής. Για όλους η μάνα είναι μάνα" είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης τόνισε σε συνέντευξή του στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα πως είναι καλά με την Βαρβάρα Κίρκη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόσφατα χαμό της μητέρας του.

«Η δουλειά με βοηθάει κι η αγάπη του κόσμου να ξεπερνώ όλες αυτές τις στενάχωρες στιγμές και φάσεις της ζωής. Για όλους η μάνα είναι μάνα. Πήγαινα την έβλεπα, αλλά είχε μεγαλώσει. Τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωριόταν. Όποτε πηγαίνω σπίτι τη θυμάμαι. Όλα μου τη θυμίζουν στο πατρικό.

(Έδωσε στην Βαρβάρα) ένα συνηθισμένο κόσμημα, που το θεωρούσε πολύ σημαντικό. Το έβγαλε από το χέρι της και το έδωσε. Είναι κάποιες δύσκολες φάσεις στη ζωή μας, που σε κάνουν πιο δυνατό. Όταν μπορείς και ξεπερνάς και νικάς τις δυσκολίες της ζωής, προχωράς. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους σωστούς δίπλα σου και να σου λένε το σωστό. Ευχαριστώ πολύ» δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.