Θέμης Αδαμαντίδης κατά Βαρβάρας Κίρκη: «Θα έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη, δεν ήθελα να είμαστε μαζί»

Θέμης Αδαμαντίδης

«Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα», λέει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κεφαλλωνίτη έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για την καταγγελία που έκανε πρόσφατα η Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό.

«Τη σχέση και την αγάπη τη βλέπω με δική μου φιλοσοφία. Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Με τη Βαρβάρα δεν είχαμε καμιά σοβαρή σχέση, ήταν μια ελεύθερη σχέση. Δεν την είχα χτυπήσει, ούτε την είχα βρίσει. Αν είχε συμβεί, θα μου είχε ξανακάνει μήνυση.

Ξαφνιάστηκα όταν μου ανέφεραν τη μήνυση και μου ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο αυτοκίνητό μου. Αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται, θα φανεί στο δικαστήριο. Αν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ας έρθει στο δικαστήριο. Για το αν είμαι στο επίμαχο βίντεο, το ξέρει καλά ο κύριος Κούγιας και θα φανεί στη δίκη. Οι φωτογραφίες που έχει η Βαρβάρα με μαυρισμένο μάτι είναι από προηγούμενο σύντροφό της», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε στη συνέχεια: «Έκανε την καταγγελία γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω να είμαστε μαζί, είχαμε απομακρυνθεί. Όπου βρισκόμασταν, αντάλλασε τηλέφωνα, δεν με τιμούσε και τόσο. Ήταν μια συνεχόμενη προσβολή και γι’ αυτό δεν ήθελα να είμαστε μαζί. Δεν ήμουν χειριστικός.

Έμπαινε ενδιάμεσα σε δουλειές που δεν την αφορούσαν. Μου υποδείκνυε πόσα λεφτά να δίνω στο παιδί μου, στις γυναίκες. Ήταν υπερβολικό αυτό και δεν τη μπορούσα άλλο. Η κυρία Στεφάνοβα πάνω στα νεύρα της έχει πει πράγματα που πρόκειται να διαψεύσει. Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά».

Κλείνοντας, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω; Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα, κανένα χτύπησα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό».