Θέμης Αδαμαντίδης: «Η κακή μου φήμη με πήγε πίσω»

Θέμης Αδαμαντίδης

"Αρχικά πήγα να αρρωστήσω, αλλά σκέφτηκα εμένα για αν προχωρήσω" δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκλεισε 45 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και θα το γιορτάσει με μία μεγάλη συναυλία προς τιμήν του στο Βεάκειο. Ο λαϊκός ερμηνευτής μίλησε στο Ακόμα δεν είδες τίποτα και στην Ελένη Μουστάκη «Αυτό που κάνω δεν το βλέπω σαν εργασία. Μου αρέσει απλά να τραγουδάω για τον κόσμο», είπε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, έγραψε και ένα τραγούδι για τον Ολυμπιακό ως ανταπόδοση για τη χαρά που έφερε με την κατάκτηση του Conference League. «Η κακή μου φήμη με πήγε πίσω. Δεν πρέπει αν σου χαλά την υγεία σου και τη ψυχολογία σου. Αρχικά πήγα να αρρωστήσω, αλλά σκέφτηκα εμένα για να προχωρήσω. Όσοι δεν με γνωρίζουν καλά σίγουρα με έχουν παρεξηγήσει».

Η συμβουλή του στους νέους καλλιτέχνες είναι «να μην στηρίζονται μόνο σε μία επιτυχία, το τραγούδι θέλει συναίσθημα». «Έχω αφήσει τα πάντα σε αυτόν που μας έχει δημιουργήσει. Ότι έχω ζητήσει από τον Θεό μου το έχει προσφέρει».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει 5 γιους και τώρα έγινε παππούς, καθώς έχει μία εγγονή 5 μηνών. «Άφησα την οικογένεια πίσω για χάρη της δουλειάς. Έχω μετανιώσει για λάθη μου», είπε. Την ημέρα της συναυλίας η σύντροφός του, Βαρβάρα, έχει τα γενέθλιά της και ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε πως θα της αφιερώσει ένα τραγούδι.