«Θέλω να γίνομαι ένα με τη φύση, δεν θα ντραπώ για το στήθος μου που είναι σώμα μου»

Σοφίνα Λαζαράκη

«Προφανώς θα βγάλω το μαγιό μου και θα ξαπλώσω να λάβω όσο ήλιο μπορώ».

Στη “Φωλιά των Κου Κου” έδωσε συνέντευξη η Σοφίνα Λαζαράκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τις τόπλες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

«Πήγα στην Ισπανία για να σπουδάσω μπαλέτο και σε δύο χρόνια έμαθα πάρα πολλά. Δεν με ενδιέφερε ποτέ η δημοσιότητα, γι’ αυτό έφυγα όταν όλοι με ήξεραν και με χαιρετούσαν στο δρόμο. Με είχαν μπερδέψει στο δρόμο με την Αναστασία Παντούση που έπαιζε την Ιφιγένεια στο Κόκκινο Ποτάμι.

Όσο ήμουν στην Ισπανία είχα μια σχέση, με τον Χοσουέ χωριστήκαμε πολύ άσχημα γιατί ήμασταν μια χαρά. Η σχολή μπαλέτου που σπούδαζα χρεοκόπησε κι έκλεισε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Γύρισα Ελλάδα για διακοπές και άρχισα να ακούω ότι τα κρούσματα ανεβαίνουν πολύ στην Ισπανία, οπότε και να γυρνούσα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

Όταν πηγαίνω διακοπές για ελεύθερο κάμπινγκ με τα σκυλιά μου και με την παρέα μου στη φύση, γίνομαι ένα με τη φύση. Δεν θα ντραπώ για το στήθος μου που είναι σώμα μου και προφανώς θα βγάλω το μαγιό μου και θα ξαπλώσω να λάβω όσο ήλιο μπορώ», είπε η Σοφίνα Λαζαράκη.