The Voice: Ξέσπασε on air ο Αντώνης Ρέμος κατά των επικριτών του show!

«Απλώστε το χέρι και δώστε μια βοήθεια στα παιδιά. Λέπρα έχουν;».

Την ώρα που κλήθηκε να πει ποιον από τους παίκτες του Μιχάλη θα επέλεγε για να κρατήσει στο παιχνίδι, ο Αντώνης Ρέμος ξέσπασε κατά των επικριτών του Voice.

«Όλοι αυτοί που λένε πράγματα και κατηγορούν το Voice, μιλάω για συναδέλφους, αυτά που λένε καλά τα λένε και καλά κάνουν και κριτικάρουν το Voice, αλλά καλό είναι κάποια στιγμή να απλώσουν το χέρι σε ένα από αυτά τα παιδιά και να το βοηθήσουν. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά να τα πάρουν κοντά τους. Βλέπω την Πολυξένη με την κιθάρα.

Ας πάρει κάποιος από το έντεχνο τραγούδι το κορίτσι και να το βοηθήσει. Ας το πάρει κοντά του. Που είναι αυτοί; Σε ένα τέτοιο παιδί δεν πρέπει να απλώσουν το χέρι; Βλέπω πόσο ταλέντο έχουν αυτά τα παιδιά και ο άλλος κάθεται σπίτι του και λέει… Απλώστε το χέρι, δώστε μια βοήθεια στα παιδιά. Λέπρα έχουν; Τα παιδιά θέλουν την ευκαιρία τους.

Δεν είναι μόνο του έντεχνου, όλοι έχουν πάρει θέση. Και από το πιο λαϊκό. Δεν λέω κάτι εναντίον της κριτικής που κάνουν. Λέω ότι κάποια στιγμή πρέπει να απλώσουν το χέρι και να βοηθήσουν κάποια από τα παιδιά».

https://www.youtube.com/embed/vWACNjzxSYA
Δείτε όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στο Voice!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!