The Voice – Βαγγέλης: «Έχω πάθει καθολική αλωπεκία, είναι σπάνιο, διαφορετική εικόνα…»

The Voice

"Eιδικά αν το πάθεις σε μεγάλη ηλικία το περνάς πιο δύσκολα"

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Βαγγέλης Παπατζανάκης για να κυνηγήσει το όνειρο του και να διεκδικήσει μαι θέση στα lives του τάλεντ σόου.

Ο 39χρονος ηθοποιός αποφάσισε, δε, να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του στο εισαγωγικό βίντεο δίχως να επαναλάβει τίποτα στου coaches.

«Είμαι ηθοποιός, τραγουδιστής και ασχολούμαι με την μουσική τεχνολογία. Έχω σπουδάσει ηθοποιός και το συνδυάζω με το τραγούδι, παίζω σε μιούζικαλ παραστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος καλλιτέχνης.

«Το θέμα της υγείας μου εμφανίστηκε ξαφνικά. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάτι σύνηθες. Όπως σου φεύγει μια τούφα από τα μαλλιά και επανέρχεται. Σαν να δίνεις Πανελλήνιες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Μετά, όμως, άρχισε να φεύγει σε όλο το σώμα. Έχω πάθει καθολική αλωπεκία, το οποίο είναι σπάνιο. Είναι μια διαφορετική εικόνα. Είναι δύσκολο, ειδικά αν το πάθεις σε μεγάλη ηλικία το περνάς πιο δύσκολα. Πλέον όμως το έχω αποδεχθεί, το έχω ξεχάσει» πρόσθεσε ο Βαγγέλης Παπατζανάκης

«Το όνειρο μου από παιδί ήταν να ευφραίνω τις καρδιές των ανθρώπων» συμπλήρωσε ο διαγωνιζόμενος του The Voice.

Ο Βαγγέλης Παπατζανάκης κατόρθωσε να κερδίσει μια θέση στην επόμενη φάση και επέλεξε να βρεθεί στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη!