The Voice: Ποιον coach φοβάται ο Μιχάλης Κουϊνέλης;

Ποια αποχώρηση των battles τον στεναχώρησε περισσότερο;

Με αφορμή την έναρξη των Live του The Voice, οι συντελεστές του show του ΑΝΤ1 διοργάνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Hilton, το πρώτο Press Junket τηλεοπτικής παραγωγής στην Ελλάδα, οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν στα round tables με τους coaches Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Κουινέλη και τον παρουσιαστή του The Voice, Γιώργο Λιάγκα.

Εκεί το zappIT συνάντησε και το Μιχάλη Κουϊνέλη ο οποίος εξομολογήθηκε πως ξαφνιάστηκε όταν του πρότεινε ο Γιάννης Λάτσιος να συμμετέχει στο The Voice και αναρωτήθηκε «καλά εμένα που με ξέρει»; Αν και αρχικά τον τρόμαξε η τόση προβολή, τώρα δηλώνει πως θα ήθελε να συμμετέχει και την επόμενη χρονιά στο The Voice, εφόσον συνεχιστεί. 

Όσον αφορά στον coach που θεωρεί μεγαλύτερο ανταγωνιστή του, ο Μιχάλης Κουϊνέλης δήλωσε με σιγουριά και με χαμόγελο πως δε φοβάται κανέναν γιατί πιστεύει πως θα κερδίσει ο ίδιος!

Σκοπός του με τους παίκτες είναι εκτός του να τους μαθαίνει πράγματα κατά τη διάρκεια των προβών, να φροντίζει και για την καλή τους ψυχολογία. 

Το Battle που τον έφερε στην πιο δύσκολη θέση, ήταν εκείνο ανάμεσα στην Αντιγόνη Τσιπλακίδη και την Δήμητρα Δημητρακοπούλου, αφού και οι δύο διαγωνιζόμενες είναι πολύ καλές τραγουδίστριες, ωστόσο θεώρησε πως έπρεπε να δώσει την ευκαιρία στη νεαρή Δήμητρα. Εξάλλου στόχος του είναι να συνεργαστεί με όλους τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του εκτός του show. 

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του The Voice