The Voice – Παπαρίζου: «Έχω καταλάβει πως έχει σκιστεί από πίσω μέχρι μπροστά το παντελόνι»

Έλενα Παπαρίζου

"Και ξαφνικά νιώθω... αέρα!"

Από το σχόλιο διαγωνιζόμενου, πως ασχολείται ερασιτεχνικά με τα ακροβατικά, πιάστηκε η Έλενα Παπαρίζου για να μοιραστεί ένα δικό της ατύχημα στο The Voice.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και coach του The Voice, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα απρόοπτο που την έφερε σε δύσκολη θέση μερικά χρόνια πριν ενώ βρισκόταν στη σκηνή την Πολωνία.

«Το έχω πάθει να μου σκιστεί το τζην… Πάρα πολύ άβολη η στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου. «Είχε σκιστεί ο καβάλος από μέσα».

«Μια φορά το είχα πάθει επί σκηνής πριν πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στην Πολωνία. Έκανα μια συναυλία με τους Antique, φορούσα μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουστάκι και σακάκι. Και ξαφνικά νιώθω… αέρα!» σχολίασε με χιούμορ η coach του The Voice.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω, έτσι όπως τραγουδούσα και φεύγει λίγο πίσω το χέρι, είναι να καταλάβω πως έχει σκιστεί από πίσω μέχρι μπροστά το παντελόνι. Είχα ακόμα άλλα 25 λεπτά στη σκηνή. Με πολύ ωραίο τρόπο έκανα πως ζεστάθηκα, πήρα το σακάκι και το έδεσα γύρω από τον πισινό μου για να μην έχουμε ευτράπελα και συνέχισα το σόου» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου στην περιγραφή της.

«Και ευχαριστούμε πολύ» κατέληξε με χαμόγελο.