The Voice: Όλα στον αέρα – Τα δύο μεγάλα όχι

The Voice

Ποιοι αρνήθηκαν την πρόταση και ποιος κριτής σκέφτεται επίσης να αποχωρήσει από το show;

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και το The Voice αναζητά κριτή ή κριτές και παρουσιαστή. Οι θέσεις που άφησαν πίσω τους ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας παραμένουν κενές, ενώ σύντομα ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya θα πρέπει να πάρουν οριστικές αποφάσεις.

Στη φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε: «Υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό και για τον Πάνο Μουζουράκη. Ο τραγουδιστής έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, που είναι η μεγάλη σύσκεψη του ΣΚΑΪ με την Acun Medya. Από αυτή τη σύσκεψη θα μάθει και ο Πάνος Μουζουράκης ποιος θα κάθεται στη διπλανή του καρέκλα. Κανένας δεν έχει υπογράψει, μέχρι και την Πέμπτη όλα είναι ρευστά. Ούτε παρουσιαστής υπάρχει.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει δεχτεί πρόταση για κριτής στο The Voice, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το κάνει τη δεδομένη στιγμή λόγω πολλών υποχρεώσεων».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε με τη σειρά του το δεύτερο μεγάλο όχι: «Έγινε πρόταση και στην Πάολα, αλλά η Πάολα δεν θέλει να κάνει τηλεόραση. Ήθελαν Πάολα, Ρέμο, δεν έχουν κανέναν από τους δύο».

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο δημοφιλές show.