The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης της μίλησε ρώσικα και την έκλεψε στην ομάδα του

The Voice

Έτσι την έπεισε ο απολαυστικός coach του The Voice!

Τις δυνάμεις της στη σκηνή του The Voice θέλησε να δοκιμάσει η Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Έτσι και βρέθηκε απέναντι στον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Μουζουράκη.

Μοναδικό στόχο η 25χρονη τραγουδίστρια, βεβαίως, είχε να κερδίσει τις εντυπώσεις των τεσσάρων coaches και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου. Για αυτό και επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Τι έκανα για πάρτη μου» σε στίχους Φωτεινής Δούρου και μουσική Θανάση Πολυκανδριώτη.

Πολύ γρήγορα, από τις πρώτες νότες στο ρεφτέρ, το κόκκινο κουμπί πάτησαν ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου προκειμένου να την… «κλέψουν» στην ομάδα τους.

Ένα στοιχείο που αποκάλυψε, όμως, η Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου στάθηκε ικανό να ενθουσιάσει τον Πάνο Μουζουράκη και να την κερδίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Αυτός δεν ήταν άλλος από το να την διεκδικήσει στα ρώσικα, τα οποία και η γοητευτική διαγωνιζόμενη αποκάλυψε πως ομιλεί επαρκώς μιας και κατέχει το πρώτο σχετικό πτυχίο.