The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης «έκαψε» τον Γιώργο Πάττα με την κριτική του

The Voice

Τους πάντες άφωνους άφησε, ξανά, ο Πάνος Μουζουράκης στο The Voice!

Για μια τελευταία φορά στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, το βράδυ της Κυριακής, στον μεγάλο τελικό του ΣΚΑΪ.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος επέλεξε να αποχαιρετήσει το μουσικό σόου ερμηνεύοντας το κομμάτι «Knocking’on heavens door» συνοδεία πιάνου που έπαιζε ο ίδιος.

Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης του, ωστόσο, ο Πάνος Μουζουράκης κατόρθωσε να… «κάψει» τόσο τον φιναλίστ όσο και το τηλεοπτικό κοινό του The Voice! «Παίζει εξαιρετικό πιάνο ο Γιώργος. Απλά επειδή συνήθως όταν παίζεις πιάνο και τραγουδάς, είσαι γυρισμένος τρία τέταρτα για να φαίνονται τα χέρια σου, από εδώ όπως σε βλέπαμε φανταζόμουν άλλα πράγματα να κάνεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και coach του The Voice.

«Φανταζόμουν να πλένεις πιάτα από κάτω την ώρα που τραγουδάς ή να βάζεις σφραγίδες, επειδή ήταν καθιστό και ήσουν εσύ από πάνω… Ξαφνικά συμπάθησα όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τα ταμεία όλα αυτά τα χρόνια στις δημόσιες υπηρεσίες. Εκεί που με εκνεύριζαν, τους φαντάστικα ξαφνικά να μου τραγουδούν έτσι» πρόσθεσε με το δικό του, ιδιόρυθμο, χιούμορ ο Πάνος Μουζουράκης.