The Voice: Κράτησε τη φίλη της Αγγελική Ζήκα, η Ασλανίδου;

Ασλανίδου: "Είναι δύσκολη η απόφαση μου, μου αρέσουν και των δύο οι φωνές"

Στο πρώτο επεισόδιο με τα Battles του «The Voice» διαγωνίστηκε και η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ζήκα, παλιά φίλη της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία είχε συνεργαστεί και με τον Αντώνη Ρέμο. Αντίπαλος της ο Πάνος Τογκαρίδης.

Μαζί τραγούδησαν το «Πριν το τέλος» και δίχασαν τους coaches! Ο Μιχάλης πήρε το μέρος του Πάνου και η Δέσποινα το μέρος της Αγγελικής, αιτιολογώντας ωστόσο και οι δύο τις απόψεις τους. 

Ήταν ένα από τα ζευγάρια που η coach Μελίνα Ασλανίδου αγάπησε πολύ και συνεργάστηκε άψογα γι’αυτό και η θέση της ήταν δύσκολη:

«Έχουν δουλέψει τόσο καλά μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Στις πρόβες είμασταν καλύτεροι νομίζω. Όντως δεν πάτησες πολύ Πάνο στις φωνές, ξέφυγες λιγάκι. Παρόλα αυτά τη φλόγα την κρατούσες στα μάτια σου ζωντανή και χάρηκα πολύ. Αγγελική έκανες ό,τι είπαμε, έχεις βέβαια και την εμπειρία μιας τραγουδίστριας που έχει δουλέψει αρκετά. Είναι δύσκολη η απόφαση μου, μ’ αρέσουν και των δύο οι φωνές» είπε η τραγουδίστρια και τελικά επέλεξε την Αγγελική Ζήκα για να συνεχίσει στη φάση των 8.

Δείτε βίντεο με την εμφάνιση τους: