The Voice: Ήρθε από την Μολδαβία και τρέλανε τους coaches με την εμφάνιση της

The Voice

Με φόρα πέρασε στην επόμενη φάση του The Voice!

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε η Vera Turcanu στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η 34χρονη τραγουδίστρια από την Μολδαβία που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα επέλεξε να ερμηνεύσει τη γνωστή επιτυχία «No roots» κατορθώνοντας να εντυπωσιάσει τους πάντες.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της γοητευτικής διαγωνιζόμενης του μουσικού τάλεντ σόου, γύρισαν και οι τέσσεριςμ καρέκλες. Αυτό σήμανε και… συναγερμό μιας και την διεκδίκησαν με θέρμη όλοι! Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δηλώντας εξ αρχής πως δεν μιλάει ελληνικά, η Vera Turcanu δεν δίστασε να τους γνωστοποιήσει πως τους γνωρίζει όλους. Τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου μέσα απί τις συμμετοχές που είχαν στον διαγωνισμό της Eurovision ενώ τους άλλους δύο τραγουδιστές και coaches του The Voice μέσα από τις μεγάλες τους επιτυχίες τις οποίες και σιγοτραγούδησε.

Μετά από πολλή σκέψη, η Vera κατέληξε και ανακοίνωσε με χαμόγελο πως συνεχίζει με τον Σάκη Ρουβά την διαδρομή στο The Voice!