The Voice: Η Rona έριξε στα πατώματα τους coaches

The Voice

Τους έβαλε στα πιο λαϊκά μονοπάτια η παίκτρια του Voice!

Με φόρα στη σκηνή του The Voice βρέθηκε η Rona, τη νύχτα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο του μουσικού τάλεντ σόου που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η 30χρονη τραγουδίστρια από την Θεσσαλονίκη επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Στα πατώματα» σε στίχους της Jenny Tsiko και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη με μοναδικό στόχο να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

«Θυμηθείτε το όνομα της, εγώ το θυμάμαι γιατί την ξέρω πολλά χρόνια και έχουμε συνεργαστεί μαζί. Rona, χαίρομαι που σε βλέπω στο Voice και πήρες αυτή την απόφαση να εκτεθείς μπροστά σε τέσσερα άτομα που ξέρουν πολύ καλά αυτό που κάνουν. Έχεις βγάλει και τραγούδι που μάλιστα έπιασε και το 1 εκατομμύριο views στο Youtube» σημείωσε αρχικά ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός όταν υποδέχθηκε την διαγωνιζόμενη στο πλευρό του.

Ήδη από τις πρώτες νότες της προσπάθειας της, το κόκκινο κουμπί «πάτησε¨ο Πάνος Μουζουράκης για να ακολουθήσουν στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

Έχοντας τρεις στους τέσσερις coaches στα… πόδια της, η γοητευτική τραγουδίστρια επέλεξε να συνεχίσει με την ομάδα του Σάκη Ρουβά στο the Voice.