The Voice: «Η μουσική μπήκε στη ζωή μου όταν είδα τον Σαντικάι να τραγουδάει Χριστουγεννιάτικα»

The Voice

Τον "βοήθησε" όμως ο Χρήστος Σαντικάι να περάσει στην επόμενη φάση του The Voice;

Μια θέση στο The Voice αναζήτησε τη νύχτα της Κυριακής ο 21χρονος Ντίνος Φιλέρης από την Πάτρα. Μάλιστα, στο εισαγωγικό του απόσπασμα, ο νεαρός διαγωνιζόμενος αποκάλυψε με ειλικρίνεια τον λόγο για τον οποίο ακολούθησε τον δρόμο του τραγουδιού συνοδεία ενός προσωπικού του στόχου.

Ειδικότερα, ο παίκτης του The Voice παραδέχθηκε πως «στη μουσική είμαι αυτοδίδακτος, έχω μάθει μόνος μου κιθάρα, μπουζούκι και πλήκτρα και το κάνω επειδή το αγαπάω. Η μουσική στη ζωή μου μπήκε όταν ένα απόγευμα είδα τον Χρήστο Σαντικάι στην τηλεόραση να τραγουδάει Χριστουγεννιάτικα».

«Τον θαυμάζω πάρα πολύ, τον παρακολουθώ και βλέπω ότι έχει προχωρήσει πάρα πολύ καλά. Ο λόγος που θέλω να γίνω τραγουδιστής είναι επειδή έτσι ξεκίνησα, με τον Χρήστο Σαντικάι και θέλω να συνεχίσω και ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα συνεργαστούμε κιόλας και θα τραγουδήσουμε μαζί».

Όσο κι αν τον επηρέασε ο γνωστός τραγουδιστής, όμως, καμία καρέκλα από τους τέσσερις coaches δεν γύρισε στο The Voice με αποτέλεσμα ο Ντίνος Φιλέρης να μη συνεχίσει στην επόμενη φάση.