The Voice: Η μεγάλη πρεμιέρα!

Δείτε την έναρξη και τη μοναδική συνεργασία επί σκηνής Βανδή - Ρέμου - Ασλανίδου - Stavento!

Το «THE VOICE», το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε 49 χώρες, διεκδίκησε δεκάδες υποψηφιότητες για ‘Καλύτερο Talent Show’ σε διεθνή τηλεοπτικά βραβεία έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η σκηνή του «THE VOICE» και ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκαν για πρώτη φορά τους 4 Coaches σε μία μοναδική καλλιτεχνική συνεργασία πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία επιλογής των παικτών τους.

//www.youtube.com/embed/v6cGrdiPhg8

Στην πρεμιέρα του «THE VOICE» ξεκινάει η φάση των Blind Auditions. Εδώ οι Coaches δεν έχουν οπτική επαφή με τον διαγωνιζόμενο, αφού κάθονται σε μια περιστρεφόμενη πολυθρόνα με την πλάτη γυρισμένη. Εδώ ο διαγωνιζόμενος πρέπει να “κερδίσει” τους Coaches με μοναδικό “όπλο” τη φωνή του, ενώ κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του, θα συνοδεύεται από μια μπάντα live.

Αν κάποιος από τους Coaches κατά τη διάρκεια των Blind Auditions ενθουσιαστεί από την ερμηνεία του διαγωνιζόμενου, τον επιλέγει στην ομάδα του. Ταυτόχρονα, η περιστρεφόμενη πολυθρόνα γυρίζει και τότε διαγωνιζόμενος και Coach αντικρίζουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον.

Αν όμως πάνω από ένας από τους Coaches επιλέξει τον συγκεκριμένο διαγωνιζόμενο, τότε ο διαγωνιζόμενος είναι εκείνος που διαλέγει με ποιόν προτιμάει να συνεργαστεί. Οι Blind Auditions ολοκληρώνονται όταν κάθε Coach έχει συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό διαγωνιζόμενων (16) για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα θα αναλάβει να προετοιμάσει κάθε έναν διαγωνιζόμενο της ομάδας του, ώστε να τον αναδείξει όσο καλύτερα μπορεί, περνώντας έτσι στη δεύτερη φάση του «THE VOICE» που είναι τα «Βattles».

//www.youtube.com/embed/AbhxAROS1Y4

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!