The Voice: Η καλλονή μπαρμπέρισα «τρέλανε» τον Σάκη – «Με έστειλες αδιάβαστο»!

The Voice

"Νόμιζα ότι θες κάποιον να πλακώσεις..."

Την Λένα Ριζοπούλου είδαμε για δεύτερη φορά στη σκηνή του The Voice, αυτήν όμως τη φορά στη φάση των Knockouts. Η κούκλα μπαρμπέρισα, όπως είχε δηλώσει στην φάση των blind auditions, θέλησε να μαγέψει με τις φωνητικές της δυνατότητες τον coach της, Σάκη Ρουβά και να πάρει το «εισιτήριο» για τα battles.

Αμέσως μετά, όμως, την εμφάνιση της, ο Σάκης Ρουβάς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό μα και την απορία για τον τρόπο που ερμήνευσε η νεαρή διαγωνιζόμενη το κομμάτι της!

«Ρε συ Λένα, έχεις μια πολύ μεγάλη άνεση στο λαϊκό τραγούδι. Έχεις αυτή την ωραία λαϊκή φωνή και την ίδια στιγμή βλέπω ένα κορίτσι… Κάτι μάσαγες; Τι έκανες; Τι γλώσσα σου μάσαγες;» αναρωτήθηκε ο Σάκης Ρουβάς κατά τη διάρκεια της κριτικής του για να λάβει την λιτή πλην χαμογελαστή απάντηση από την όμορφη διαγωνιζόμενη της ομάδας του, «τίποτα».

«Ήσουν εκεί, τραγουδούσες και σαν να έλεγες «να τελειώσει, να κάνω πέντε push ups»… Κάτι τέτοιο… Κάπου αλλού ήσουν» πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς. Με την σειρά της, η Λένα Ριζοπούλου απάντησε πως «Εδώ ήμουν απλά είχα αγχωθεί».

Σ.Ρ.: Τι είχες αγχωθεί; Νόμιζα ότι θες κάποιον να πλακώσεις! Σφιχτή ήσουν πολύ. Σαν να μάσαγες και κάτι και λέω, τι γίνεται… Όμως τραγουδούσες πολύ καλά. Μετά εκεί που λες, «ένα σφάλμα έκανα και θέλω να το ξεχάσω», ρίχνεις ένα γέλιο του τύπου «θα σε τσακίσω, θα σου σπάσω τα παϊδια μεγάλε»! Με έστειλες αδιάβαστο! Δεν ξέρω τι έκανες!

Λ.Ρ.: Με συνεπήρε αυτό το σφάλμα που είχα κάνει…

Σ.Ρ.: Λένα, αυτό που θα ήθελα από σένα είναι ρε παιδί μου να λιώσεις λίγο, να χαλαρώσεις, να λυθείς. Είσαι τσιμέντο. Είσαι σφιγμένη πολύ. Πρέπει να χαλαρώσεις, να μπει μέσα στα κύτταρα σου αυτό που κάνεις.

H όμορφη διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να περάσει στην επόμενη φάση καθώς ούτε ο coach την επέλεξε ούτε κάποιος άλλος πάτησε το «steal» button!