The Voice: Η φάση των Knockouts ξεκίνησε με την Λάουρα Νάργες να επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος»

The Voice

Η πιο ανατρεπτική φάση του The Voice θα αλλάξει τα δεδομένα.

Η φάση των knockouts ξεκίνησε στο The Voice και τα τριάντα ταλέντα που έχει ο κάθε ψoach sτην ομάδα του θα χωριστούν σε τριάδες, όπου μόνο ένας θα προκρίνεται στην επόμενη φάση. Οι τέσσερις coaches δεν θα είναι μόνοι αλλά θα έχουν μαζί τους και τέσσερις καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα τους βοηθήσουν στην επιλογή τους κι είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Τάμτα, ο Δημήτρης Σταρόβας κι ο Στέλιος Ρόκκος.

Μία δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί σε ορισμένους διαγωνιζόμενους καθώς οι coaches έχουν τη δυνατότητα του steal! Μπορούν δηλαδή να «κλέψουν» ένα ταλέντο για τη δική τους ομάδα.

Πέρα όμως από τον Γιώργο Λιανό που μας υποδέχεται στο σόου, τον παλμό στα παρασκήνια θα δώσει ξανά η Λάουρα Νάργες που επέστρεψε στο σόου μετά την περσινή της απουσία.

«Γιώργο μου νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι πάλι εδώ μαζί σας. Νιώθω πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτά τα λαμπερά γνώριμα πρόσωπα και χαίρομαι που γνωρίζω κι εσένα Ελεωνόρα. Θα προσπαθήσω να καταλάβω τι αισθάνονται οι παίκτες μας και να κάνω ότι μπορώ» ανέφερε η Λάουρα Νάργες.