The Voice: Η Φαίη Σκορδά προδίδει εκπλήξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

The Voice

Όσα πρόδωσε η Φαίη Σκορδά, λεπτά πριν, την πρεμιέρα των live του The Voice.

Για πρώτη φορά στη σκηνή του The Voice θα βρεθεί  η Φαίη Σκορδά μιας και αναλαμβάνει την παρουσίαση των live shows. Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, λίγα πετά πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για όλα όσα έχουν ετοιμαστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

«Είμαστε στην τελική ευθεία και σας μεταφέρουμε λίγο το κλίμα εδώ ζωντανά από το στούντιο και περιμένουμε να ξεκινήσουμε! Ξεκινάμε σήμερα με τα cross battle ζωντανά όπου ουσιαστικά θα δούμε επτά ζευγάρια, από διαφορετικές ομάδες, με τον κόσμο πια να έχει τη δύναμη στα χέρια του γιατί με την ψήφο μπορεί να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι τον αγαπημένο του διαγωνιζόμενο για να φτάσει τελικά στον μεγάλο τελικό» σημείωσε, αρχικά, η Φαίη Σκορδά.

«Οι τέσσερις coaches είναι έτοιμοι, έχουν μεγάλη αγωνία γιατί μετά από πάρα πολύ δουλειά και πάρα πολλές πρόβες θέλουν να δουν αν οι δικοί τους παίκτες θα προκριθούν εν τέλει στον μεγάλο ημιτελικό αρχικά και μετά θα περάσουμε στον τελικό» συμπλήρωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια τονίζοντας, δε, πως «έχουμε ετοιμάσει και εκπλήξεις! Γιατί θα τραγουδήσουμε ζωντανά, θα χορέψουμε και σας περιμένουμε στην παρέα μας».