The Voice: Η Φαίη Σκορδά έκανε υπέρλαμπρη πρεμιέρα

The Voice

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Φαίη Σκορδά στην πρώτη καλησπέρα στο The Voice Live.

Για ένα ακόμα Σάββατο, πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, το The Voice ήρθε στους δέκτες μας μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά, όμως, το μουσικό τάλεντ σόου έκανε πρεμιέρα στα live την παρουσίαση των οποίων και ανέλαβε η Φαίη Σκορδά.

Έτσι, ακριβώς στις 9 το βράδυ, η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης φόρεσε με δυναμισμό τα… βραδινά της και καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα μεγάλο χαμόγελο. «Καλησπέρα, καλησπέρα! Καλωσορίσατε στο νούμερο 1 μουσικό τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Καλωσορίσατε στα live cross battle του The Voice. Καλωσορίσατε στο The Voice of Greece. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα στη σκηνή του The Voice. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε, να αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή και την καλύτερη φωνή της Ελλάδας».

«Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της καραϊβικής. Μιλάω για τον Γιώργο Λιανό. Γιώργο μου, σε αγαπάμε πολύ, σου στέλνουμε τα φιλιά μας, σου στέλνουμε την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη πως έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθήσεις ζωντανά αυτή τη στιγμή. Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ζούμε τις εντάσεις εδώ στα live και τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα live του The Voice» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ως είθισται, η Φαίη Σκορδά έδωσε αμέσως τον λόγο στους τέσσερις πρωταγωνιστές του The Voice. Δηλαδή τους τέσσερις coaches. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Και ο νέος, έκτακτος, ρόλος για τη Φαίη Σκορδά στη βραδινή ζώνη είναι γεγονός με τα live του The Voice. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως η εντυπωσιακή ενδυματολογική επιλογή με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη που έκανε η παρουσιάστρια, όπως άλλωστε είχε προδώσει λίγα 24ωρα νωρίτερα και στο Πρωινό μας, έχει φορεθεί ακόμα μία φορά από την Heidi Klum σε τελικό ριάλιτι προγράμματος.