The Voice: Η 17χρονη παπαδοκόρη προβλημάτισε τους coaches

The Voice

Κατάφερε η Φωτεινή να γυρίσει τις καρέκλες στο The Voice;

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, το βράδυ της Κυριακής, το The Voice με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό ήρθε στους δέκτες μας μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το επεισόδιο παρακολουθήσαμε την 17χρονη Φωτεινή Κομπορόζου που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι από τους τέσσερις coaches.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη ήρθε με φόρα από τον Ωρωπό, επηρεασμένη από τον ιερέα πατέρα της με την υπέροχη φωνή, προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ. Κάτι που για να συμβεί θα έπρεπε να γυρίσει τουλάχιστον μία καρέκλα και να ανάψει το «σε θέλω» από τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στη σκηνή του The Voice, η Φωτεινή Κομπορόζου επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Τετάρτη βράδυ» και με την γλυκιά της χροιά φάνηκε να προβληματίζει ιδιαίτερα τους τέσσερις coaches οι οποίοι προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα πατήσουν το κόκκινο κουμπί. Κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ αλλά η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε να ξανάρθει στο μέλλον στο μουσικό τάλεντ σόου.

Έτσι, τουλάχιστον για φέτος, η 17χρονη παπαδοκόρη δεν συνεχίζει τη διαδρομή στο The Voice…