The Voice: Γνωστή παρουσιάστρια διεκδίκησε μια θέση αλλά κανείς δεν γύρισε

The Voice

Με χαμόγελο αποχώρησε η ξανθιά διαγωνιζόμενη από το The Voice!

Απευθείας από την Λάρισα βρέθηκε στη σκηνή του The Voice η 38χρονη Βίκυ Νάσιου στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Την μεγάλη εξικοίωση με την κάμερα δεν θα μπορούσε να μην παρατηρήσει αμέσως ο Γιώργος Λιανός με την γοητευτική διαγωνιζόμενη να του γνωστοποιεί πως είναι επί σειρά ετών παρουσιάστρια στο Astra TV της βόρειας Ελλάδας.

«Ασχολήθηκα με άλλα πράγματα που με γέμιζαν πιο πολύ και βέβαια, καθώς είχα να μεγαλώσω ένα παιδί, ήταν πιο δύσκολο το να τρέχω για να σπουδάσω όταν μπορούσα να δουλεύω και να έχω τα πάντα για την οικογένεια μου κάνοντας κάτι που αγαπάω πάρα πολύ» τόνισε, μέσα σε όλα, στο εισαγωγικό της σημείωμα. «Σαν τραγουδίστρια έχω δουλέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη και από Γιάννενα μέχρι Κάρπαθο. Είμαι παρουσιάστρια δέκα χρόνια στο Astra TV και στο Tsitsipas Live στο Θεσσαλικό κανάλι».

«Μη ρωτάς τους άλλους» παρότρυνε η Βίκυ Νάσιου το κοινό στο στούντιο με μοναδικό στόχο ασφαλώς να «γυρίσει» τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.

Παρά την προσπάθεια με την πολύ κίνηση, όπως η ίδια ομολόγησε, καμιά καρέκλα δεν γύρισε και το… όνειρο για την 38χρονη παρουσιάστρια ολοκληρώθηκε τόσο σύντομα στο The Voice.