The Voice: Γη και ύδωρ έταξαν οι coaches για να τον «κλέψουν» στην ομάδα τους

The Voice

Πιο έτοιμοι από ποτέ οι τέσσερις coaches του The Voice!

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Στάθης Μπαλάφας από την Πάτρα το βράδυ της Κυριακής όταν και το μουσικό τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα για τον έβδομο του κύκλο

Ο τραγουδιστής επέλεξε να αρμηνεύσει την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Ψέματα» κάνοντας αρχικά τον γοητευτικό coach να γυρίσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το κόκκινο κουμπί ακολούθησε και πάτησε ο Σάκης Ρουβάς και μετά η Έλενα Παπαρίζου. Και οι τρεις, μάλιστα, έδειξαν την μεγαλύτερη θέρμη για να τον κερδίσουν στην ομάδα τους.

Έτσι, αρχικά, ο Κωσνταντίνος Αργρυός ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσουν μαζί το κουπλέ του κομματιού του. Στη συνέχεια, όμως, βρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς στο stage του The Voice προκειμένου να ερμηνεύσει μαζί με τον διαγωνιζόμενο το… ρεφρέν του τραγουδιού «Ψέματα».

Θα μπορούσε η Έλενα Παπαρίζου να μην ακολουθήσει τη συγκεκριμένη διεκδίκηση; Για αυτό και ανέβηκε και εκείνη στη σκηνή του The Voice προκειμένου να τραγουδήσει μαζί με τον διαγωνιζόμενο την δική της επιτυχία, όταν και την είχε ερμηνεύσει με τους Antique, «Καινούργια αγάπη» για να τον κερδίσει και να τον πάρει με φόρα, τελικά, στη δική της ομάδα!

Και το Voice μόλις άρχισε με τις διεκδικήσεις των coaches να είναι πιο θερμές από ποτέ!