The Voice: Φαίη Σκορδά σε Γιώργο Λιανό – «Εκτελώ χρέη αντικαταστάτη»

The Voice

Όταν ο Γιώργος Λιανός παρέδωσε σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά για τα live του The Voice.

Με τις ευχές από τον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε στo The Voice η Φαίη Σκορδά, το βράδυ του Σαββάτου, όταν και βρέθηκε στην παρουσίαση των live shows. και αυτός μιας και λίγα λεπτά μετά την πρώτη καλησπέρα της λαμπερής παρουσιάστριας ακολούθησε μια σύνδεση – έκπληξη με τον Γιώργο Λιανό όπου και βρίσκεται σε μέρη εξωτικά για λογαριασμό του Survivor All Star.

«Είσαι ο Survivor της καρδιάς μας» αναφώνησε, με χαμόγελο μεγάλο, η Φαίη Σκορδά για να δώσει τον λόγο στον παρουσιαστή του The Voice. «Κάτσε, μισό λεπτό γιατί τα σημειώνω ένα ένα αυτά που έχουν πει οι coaches. Ο Ρουβάς είπε «πιο λαμπεροί μαζί σου Φαίη», «χαίρομαι που είσαι εσύ εδώ και όχι ο άλλο». Τι είπε ο Αργυρός; Κάτι είπε ο Αργυρός που δεν θυμάμαι αλλά μόνο ο Μουζουράκης μού στάθηκε! Φαίη Σκορδά, καλωσήρθες στην παρέα του The Voice».

Φ.Σ.: Κανείς δεν παίρνει τη δική σου θέση! Εγώ εκτελώ χρέη αντικαταστάτη αυτή τη στιγμή.

Γ.Λ.: Πας καλά; Αν δεν ήσουν εσύ εκεί, Φαίη, δεν θα ήμουν εγώ εδώ! Φαίη, είμαστε μια αλυσίδα! Είμαστε μια ενέργεια!

 

Αφού, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έστειλε τα δικά του μηνύματα σε όλους τους διαγωνιζόμενους του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να… πασάρει εξ αποστάσεως το επόμενο διαφημιστικό διάλειμμα. Κάτι που έκανε, φυσικά, με χαρά από τον Άγιο Δομίνικο.