The Voice: Επικός Κωνσταντίνος Αργυρός πάτησε… άλλο steal και την «έστειλε» πακέτο

The Voice

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο The Voice!

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, ο Ζαφείρης Πασχαλάκης και η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Οι δυο νεαροί καλλιτέχνες κλήθηκαν να ερμηνεύσουν την μαγευτική «Εκδρομή» του Μιχάλη Χατζηγιάννη δίνοντας της δικά τους χρώματα.

Με την ερμηνεία τους, δε, κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν τόσο τον δικό τους coach όσο και τους άλλους τρεις coaches που έδωσαν όπως πάντα το παρών στο πλατό του μουσικού τάλεντ σόου.

Έτσι, αμέσως μετά την προσπάθεια τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπρεπε να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση. Με ποιον ή ποια θα συνέχιζε αυτό το ταξίδι στο The Voice. «Ακροβατώ αυτή τη στιγμή σε ένα ταλέντο και σε έναν άνθρωπο που είναι δουλευταράς! Θα συνεχίσω με τον Ζαφείρη στην επόμενη φάση» τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή η όμορφη διαγωνιζόμενη, όμως, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε το… χεράκι του πατώντας το steal button του Πάνου Μουζουράκη! «Κλάπηκα εγώ τώρα; Να γυρίσω;» αναρωτήθηκε, με χαμόγελο, η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου για να λάβει ασφαλώς την θετικότατη απόκριση από τον νέο της coach.