The Voice: Επική αντίδραση τραγουδιστή που πέρασε – «Απογειώθηκε ο Μάκης»!

The Voice

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος κυριολεκτικά... εκσφενδονίστηκε!

Για δεύτερη φορά στη σκηνή του The Voice βρέθηκε, στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Μάκης Μέρας. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος θέλησε να κερδίσει με τις φωνητικές του δυνατότητες την coach του, Έλενα Παπαρίζου και να είναι εκείνος που θα πάρει το εισιτήριο για την φάση των battles.

Και, πράγματι, το κατάφερε με την επιτυχία «Τώρα τι να το κάνω» μιας και η τραγουδίστρια και coach του The Voice τον επέλεξε για να συνεχίσει μαζί του στην επόμενη φάση του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Η ενθουσιώδης αντίδραση, όμως, του νεαρού διαγωνιζόμενου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη τόσο από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό και τους υπόλοιπους coaches του The Voice όσο και τους τηλεθεατές!

«Ήρθε η στιγμή να επιλέξω… Θα συνεχίσω με τον Μάκη» ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου και ο νεαρός τραγουδιστής… εκσφενδονίστηκε!

«Ο Μάκης Μέρας συνεχίζει στα battles και πανηγυρίζει έξαλλα! Συγχαρητήρια Μάκη» σημείωσε ο Γιώργος Λιανός για να προσθέσει, αμέσως μετά την αποχώρηση του παίκτη από την σκηνή με χιούμορ, «Απογειώθηκε ο Μάκης… και συγκινήθηκε, όλα μαζί τα έκανε»!

Αν ο ενθουσιασμός είχε όνομα… μάλλον θα ήταν του Μάκη Μέρα!