The Voice: Έκοψαν την αδελφή της! Ξετρελάθηκαν με την ίδια! Δεν μπορούσε να πιστέψει το block o Μουζουράκης!

The Voice

Σάκης Ρουβάς: «Μου έχεις τινάξει τον εγκέφαλο!» - Η πιο αγωνιώδης διεκδίκηση του The Voice!

Μαλώνουν σαν τον σκύλο με τη γάτα και διαφωνούν στα ακούσματα τους, αλλά τις ενώνει η αδελφική αγάπη. Μαρία και Κλαυδία Παπαδοπούλου, δύο νεαρές κοπέλες από την Αθήνα δοκιμάστηκαν μπροστά στους κριτές του The Voice. Η Μαρία με το «Να με αφήσεις ήσυχη θέλω» δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές να πατήσουν τα μπάζερ τους, αλλά η Κλαυδία με το «Roxanne» ανέδειξε τις φωνητικές της δυνατότητες και το κατάφερε και με το παραπάνω.

Η πρώτη «λύγισε» στα παρασκήνια, αλλά η μικρή της αδελφή κατάφερε να κάνει τους τρεις coaches να την διεκδικήσουν με πάθος και τον Πάνο Μουζουράκη να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα έχοντας block από τον… φίλο του Κωστή Μαραβέγια. Και σαν να μην έφτανε αυτό… η Κλαδία δήλωσε teampanίστρια!

Ο Κωστής Μαραβέγιας προσπάθησε να την πείσει λέγοντας της ότι είναι ό,τι κοντινότερο στον Πάνο Μουζουράκη, ενώ ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε: «Μου έχεις τινάξει τον εγκέφαλο! Πές μου τι πρέπει να κάνω για να σε κάνω να έρθεις στην ομάδα μου». Η Έλενα Παπαρίζου ήταν εκείνη που την κέρδισε στην ομάδα της κάνοντας τον Σάκη Ρουβά να ρίχνει μπουνιές στην καρέκλα του που την έχασε μέσα από τα χέρια του. Όσο για τον Πάνο που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα… μπορούσε τουλάχιστον να αλλάξει κολλητό! Έτσι, πρότεινε στον Σάκη Ρουβά να πάνε για ποτό μετά, ως αντίποινα στον Κωστή Μαραβέγια που του έκοψε την τύχη με το block του.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!