The Voice: Έκανε την ανατροπή με το steal ο Αργυρός και του άλλαξε ομάδα

The Voice

Το χαμόγελο στα χείλη έφερε, ξανά, στον παίκτη του The Voice!

Με νέο επεισόδιο ήρθε το The Voice, το βράδυ του Σαββάτου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτή την φάση του μουσικού τάλεντ, την φάση των knockouts, τον πρώτο λόγο έχουν οι τέσσερις coaches που καλούνται να ξεχωρίσουν τους καλύτερους από τις ομάδες τους προκειμένου να προχωρήσουν μαζί τους.

Έτσι, ανάμεσα σε άλλους, στη σκηνή του The Voice βρέθηκαν για μια ακόμα φορά η Εύη Κοκολή, Μαρία Μανιού και Ζαφείρης Παρασχάκης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Ύστερα από μια δύσκολη διαδικασία σκέψης, ο απόλυτος Έλληνα σταρ αποφάσισε να συνεχίσει στην επόμενη φάση με του παιχνιδιού με την Εύη Κοκολή η οποία και ερμήνευσε με δυναμισμό το κομμάτι «Warrior».

Και εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τους άλλους δυο διαγωνιζόμενους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βάλθηκε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής και coach του Voice κινήθηκε ταχύτατα και πάτησε το steal κουμπί.

«Θα συνεχίσω με τον Ζαφείρη» τόνισε λιτά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και έδωσε την… χρυσή ευκαιρία στον νεαρό παίκτη του The Voice. Για την ιστορία του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, ωστόσο, η Μαρία Μανιού αποχώρησε στην φάση των knockouts.