The Voice: Δεν φαντάζεστε γιατί ζήτησε ο Πάνος Μουζουράκης από το διαγωνιζόμενο να μην πάει στην ομάδα του Ρουβά!

The Voice

Ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως είναι το αγαπημένο τραγούδι της γυναίκας του.

Ο Κωνσταντίνος Σαββίδης έχει μόλις ένα μήνα που επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Γερμανία όπου μεγάλωσε  και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του δοκιμάζοντας το ταλέντο του στο The Voice. Το τραγούδι που επέλεξε για να διαγωνιστεί, εκτός από ένα πολύ όμορφο τραγούδι έκρυβε και προσωπικές ιστορίες για τους κριτές.

«Να ξέρεις ότι αυτό είναι το αγαπημένο τραγούδι της γυναίκας μου. Κάθε φορά μου λέει: «Αυτό το τραγούδι Σάκη πρέπει να το πεις». Δεν τολμώ να το πω αυτό το τραγούδι. Εσύ φίλε μου το είπες τόσο όμορφα», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Πάνος Μουζουράκης από την άλλη βρήκε πολλά κοινά με τον διαγωνιζόμενο, αλλά δεν είχε γυρίσει την καρέκλα του… Είχε όμως μια προσωπική ιστορία να αφηγηθεί, βασιζόμενος στην οποία ζήτησε από τον διαγωνιζόμενο να μην διαλέξει τον Σάκη Ρουβα:

«Δεν έχει να κάνει με το τραγούδισμα σου, το οποίο ήταν πραγματικά μαγικό και υπέροχο. Είναι ότι έχω ένα κοινό με τον Σάκη, γιατί αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο της κοπέλας που με έναν πολύ βίαιο τρόπο με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Όταν στην ευαίσθητη ηλικία των 18-20 ήμουν τότε, ήταν το αγαπημένο της τραγούδι πραγματικά και αυτό που έγινε ήταν ότι όταν τη χώρισα, τα έφτιαξε με τον φίλο μας τον Σάκη, με τον οποίο έτσι κι αλλιώς είμαι σίγουρος ότι πριν γινόταν….τέτοιο. Οπότε κάνε μου μια χάρη, για να μη με στιγματίσει κι άλλο αυτό το τραγούδι σε σχέση με τον Σάκη, πήγαινε στην Έλενα…».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!