The Voice: Από το body shaming πέρασε με φόρα στην επόμενη φάση

The Voice

Η προσπάθεια της 26χρονης Δήμητρας στο The Voice.

Στη σκηνή του The Voice θέλησε να κάνει η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου την προσπάθεια της όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ. Με το κομμάτι «Δεν θέλω να μιλάς» των ΜΠΛΕ στάθηκε η 26χρονη διαγωνιζόμενη μπρος στους τέσσερις coaches με στόχο, φυσικά, να «γυρίσει» όλες τις καρέκλες.

«Αν αναρωτιέστε αυτή τη στιγμή γιατί σας μιλάω από ένα γυμναστήριο είναι γιατί αυτό μου άλλαξε τον τρόπο ζωής και με έκανε διαφορετικό άνθρωπο. Παρελθοντικά, σαν παιδάκι και εργότερα σαν ενήλικη, είχα αντιμετωπίσει και γω το κομμάτι του ρατσισμού όσον αφορά τα κιλά».

«Βέβαια χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι πλέον αυτό έχει αρχίσει να εξαλείφεται και όλοι μας πρέπει να αγαπάμε το σώμα και τη διαφορετικότητα μας και να τη στηρίζουμε» » σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου στο εισαγωγικό της απόσπασμα στο μουσικό τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ.

Και η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία μιας και μόλις σε λίγα λεπτά πάτησε ο Σάκης Ρουβάς το κουμπί και στη συνέχεια τον ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Έτσι, η 26χρονη «κλείωσε» μια θέση στην επόμενη φάση του The Voice όπου και θα βρεθεί με την ομάδα του λαϊκού τραγουδιστής.