The Voice: Ανέβηκε στη σκηνή με την Έλενα Παπαρίζου… πάνω του

The Voice

Το τατουάζ που τρέλανε τους coaches του The Voice!

Στο νέο επεισόδιο του The Voice, το οποίο προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, παρακολουθήσαμε τον Μάριο Πετρίδη που θέλησε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις coaches. Ο 30χρονος από την Κύπρο, που εδώ και έναν χρόνο ζει στην Αθήνα, έχει σπουδάσει ιατρική και ειδικεύεται στην γενική ιατρική αλλά ήρθε στο μουσικό σόου προκειμένου να εκφράσει την μεγάλη αγάπη που τρέφει για το τραγούδι.

Έτσι, ο Μάριος επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Ρούχο δανεικό» σε στίχους Ηρούς Τριγώνη και μουσική Γιώργου Θεοφάνους προκειμένου να «γυρίσει» τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη. Αμέσως μετά την εμφάνιση του, όμως, ο νεαρός γιατρός θέλησε να προδώσει την αδυναμία που έχει στην Έλενα Παπαρίζου.

«Θέλω να πω κάτι γιατί θα το ξεχάσω από το τρακ μου! Την επιλογή μου, αν γυρνούσατε και είχα την ευχέρεια να διαλέξω, την είχα άσσο στο μανίκι μου ή μάλλον… τατουάζ στο μανίκι μου μιας και είμαι χρόνια φαν» ανέφερε χαρακτηριστικά για να αποκαλύψει το αριστερό του μπράτσο στο οποίο είχε κάνει τατουάζ την Ελληνίδα ποπ σταρ. Κάτι που προφανώς την ενθουσίασε και έτρεξε να τον συναντήσει στη σκηνή.

 

Για την ιστορία του The Voice, όμως, καμιά καρέκλα δεν γύρισε για τον 30χρονο διαγωνιζόμενο και έτσι δεν συνέχισε στην επόμενη φάση.