The Voice 2: Ξεσπά η Σοφία Βόσσου για την «απόρριψη» της κόρης της από τους coaches

«Είδα το βίντεό της τέσσερις φορές, για να είμαι αμερόληπτη. Τραγούδησε πολύ καλά. Αν ήμουν κριτής και άκουγα μια φωνή με τέτοιο ηχόχρωμα, θα γυρνούσα».

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, δεν έπεισε τους coach του The Voice 2. Η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη της που παραχώρησε στην Espresso αφήνει αιχμές για την κριτική επιτροπή και τα νούμερα τηλεθέασης 

«Μήπως τους εκνεύρισε το ότι δεν εμφανίστηκα στα παρασκήνια να αγωνιώ για την κόρη μου την ώρα της οντισιόν, ανεβάζοντας έτσι τα νούμερα τηλεθέασης;» αναρωτιέται η Σοφία Βόσσου. «Μήπως θέλουν να δείχνουν στον κόσμο πως δεν μεροληπτούν στα παιδιά των καλλιτεχνών, όπως έγινε με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο; Και μη μου πει κανείς ότι δεν γνώριζαν από πριν πως η Ερασμία είναι κόρη μου. Είμαι χρόνια στην τηλεόραση και ξέρω πώς λειτουργεί» ξέσπασε η γνωστή τραγουδίστρια, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα κατά της κριτικής επιτροπής.

«Δεν τη συνόδευσα στην οντισιόν, διότι έπρεπε να βρίσκομαι στο θέατρο Βέμπο, στην παράσταση «Πριν το χάραμα». Ετσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινα προκειμένου να μην επηρεάσω κανέναν. Αλλωστε δεν ανακατεύομαι στα επαγγελματικά και στις επιλογές της. Οταν μου τηλεφώνησε, λοιπόν, και μου είπε πως τα πήγε χάλια, σοκαρίστηκα. Είδα το βίντεό της τέσσερις φορές, για να είμαι αμερόληπτη. Τραγούδησε πολύ καλά. Αν ήμουν κριτής και άκουγα μια φωνή με τέτοιο ηχόχρωμα, θα γυρνούσα. Δεν μιλάω ως μητέρα της. Μπορώ να έχω άποψη, πιστεύω, μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της μουσικής. Οπως και η Ευρυδίκη αλλά και η σπουδαία σοπράνο της όπερας Αλμπίνα Ζαχαριάδου, που ήταν μεταξύ των δεκάδων καλλιτεχνών που της έστειλαν συγχαρητήρια» αποκαλύπτει η Σοφία Βόσσου.
 
«Η Ερασμία μου έχει υπέροχη φωνή, γι' αυτό κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό νέων ταλέντων του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera» επισημαίνει και συμπληρώνει με νόημα: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα έμαθε ότι είναι κόρη μου, αφού είχε κερδίσει. Τα καταφέρνει λοιπόν μόνη της πολύ καλά». Και η τραγουδίστρια συνεχίζει τις αποκαλύψεις. «Αλλού είναι το πρόβλημα. Πώς το δικαιολογείς όταν η παραγωγή της εκπομπής «Το πρωινό» επικοινώνησε την περασμένη Δευτέρα με την κόρη μου προσκαλώντας την στο πλατό των Γιώργου Λιάγκα – Φαίης Σκορδά, αλλά λίγες ώρες μετά την ενημέρωσαν πως αναβάλλεται; Οι δηλώσεις μου μάλλον ενόχλησαν κάποιους και την «έκοψαν»».